AA. Espersen & Søn

Er det din første gang på pladsen?

Hermed en lille vejledning i hvordan du gør når du skal sælge dit skrot hos Aa. Espersen & Søn A/S.

Hvis du stadig er i tvivl eller har andre spørgsmål, er du meget velkommen til enten at ringe til os eller møde op på kontoret. Vi skal nok hjælpe dig!

Trin 1

Du finder os på Svansøvej 2, i Skive. Kør direkte op på brovægten, eller hold i kø, indtil det bliver din tur.

Trin 2

Når du er kørt op på brovægten, henvender du dig på kontoret, hvor du vil få det videre forløb forklaret. For at hjælpe dig har vi sat skilte op med anvisninger forskellige steder på vores bygninger.

Trin 3

Tag dit kørekort eller pas med ind på kontoret, det skal vi bruge for at oprette dig, så du kan få penge for det du afleverer til os.

Trin 4

Har du mindre mængder metaller med, vil én af vore medarbejdere hjælpe dig med at læsse af, og få det hele vejet op. Du vil også få gode råd til, hvordan du kan få mere ud af dit jern og metal-affald i fremtiden. Vær opmærksom på ikke at parkere foran porte eller foran opkørslerne til brovægten.

Trin 5

Når du har læsset af og er kørt tilbage på brovægten slutter du af på kontoret. Her får du din betaling, og kvitterer på din afregnings-nota, hvor du kan se hvad og hvor meget du har været med, og hvad du har fået pr. kg.

Oprettelse som privat:

Som privat kan man blive oprettet som leverandør i vores system. Vi kan derved nemt og hurtigt veje ind/ud og lave en kontant afregning. Medbring dit kørekort eller anden billede legitimation første gang du kommer.

Vi gør opmærksom på reglerne omkring udbetaling:
Kontant udbetaling max. 1.500 kr.
Hvis beløbet er større end 1.500 kr. bliver hele beløbet bankoverført.
Vi overfører kun til danske bankkonti

OBS: Vi har hos AA. ESPERSEN & SØN A/S intet salg til private